fbpx
21.8 C
Budapest
2023.09.25. hétfő
Kezdőlap VM / Fajbook

VM / Fajbook

A VM 2009-ben indult útjára Varázslatos Magyarország néven. Ma már a fotópályázaton túl természetvédelmi szervezetté nőtte ki magát. A nemzeti parkjainkkal karöltve akciókat szervezünk. Illetve online és ökológiai lábnyommentes nyomtatott magazint ad ki.

A Varázslatos Magyarország egy fiatal természetfotós kezdeményezés a magyar természetfotózás és Nemzeti Parkjaink bemutatására és népszerűsítésére. Egy olyan nonprofit szervezet, amelytől azt várjuk, hogy lélegzetelállító látványt nyújtson a “szürke hétköznapjainkban”, Magyarország varázslatos természeti szépségeiről.

Te is hozzájárulhatsz lélegző bolygónk egészségének megóvásához, a globális változáshoz azonban lokális cselekedetre van szükség! Ha egy madárfészket visszahelyezve a madárpopuláció életben maradását segítjük, olyan jótékony folyamatot indíthatunk el, amely elérhet akár az óceánokig is.
A VM arra invitálja a természetszerető és fotós közösséget, hogy saját környezetében, hazánk természeti értékeinek megóvásával járuljon hozzá globális környezetünk védelméhez. Tartsatok velünk Magyarország nemzeti parkjaiba, ahol munkánkkal segítjük a helyi állat- és növényvilágot, majd elmerülünk a természetfotózásban.