Megjelent a Panasonic új digitális fényképezőgépe a LUMIX G100

2020.07.03.

Kifejezetten vloggereknek és tartalomgyártóknak kifejlesztett fényképezőgép egy tökéletes eszköz a történetek elmeséléséhez.

Oszd meg történeteidet az új LUMIX G100 fényképezőgéppel

A Panasonic bejelentette új, tükör nélküli LUMIX G100 fényképezőgépét. Kifejezetten vloggereknek és tartalomgyártóknak kifejlesztett fényképezőgép egy tökéletes eszköz a történeteid elmeséléshez.

A pehelykönnyű és kompakt vázzal a fantasztikus fotó- és videoteljesítményt ötvözi. Így a minőségben sem kell kompromisszumot kötnöd.

·   Ideális fényképezőgép vloggerek és tartalomgyártóknak.

·   Kitűnhetsz a tömegből a páratlan kép- és videominőséggel.

·   Bámulatos hangfelvétel az OZO Audio by Nokia mikrofon technológiával a világon elsőként már tükör nélküli fényképezőgépben is.

1. Új szintre lép a videóminőség

Készíts gördülékenyen, nagy felbontású 4K-s vagy Full HD-s videókat különböző képrátával. Sok tartalomgyártó beéri egy egyszerű okostelefon videoteljesítményével, de a G100 kimagasló képminőségével most kitűnhetsz a tömegből.

A fényképezőgép képérzékelője sokkal nagyobb, mint az okostelefonoké, ezért extrém körülmények között tudsz vele fantasztikus fotókat és videofelvételeket készíteni. Este/rossz fényviszonyú környezetben is éles képeket rögzíthetsz vele. A nagyobb MFT képérzékelővel gyönyörűen elmosott hátterű, professzionális hatást biztosító képeket készíthetsz.

Nagy teljesítményű, 5 tengelyes hibrid képstabilizátor hatása a mozgás közben készített videóknál válik igazán látványossá, mert így rázkódásmentes és élvezetes felvételeket készíthetsz nézőidnek. Akár lakáson belül sétálsz, kerékpározol vagy járműből rögzíted a videót, a G100-ra mindig számíthatsz ha stabil képeket szeretnél megörökíteni.

A prémium hangminőség is garantált. A LUMIX G100 hangminőségéről a beépített OZO Audio by Nokia gondoskodik, és ezzel ez az első tükör nélküli fényképezőgép a világon, amely ilyen fejlett hangtechnikával rendelkezik. A három beépített mikrofon tiszta és részletgazdag hangot rögzít, amellyel olyan valósághű lesz a felvétel, mintha élőben, személyesen hallanád. A G100 képes követni az észlelt alanyok hangját, és automatikusan a helyzetnek leginkább megfelelő hangmódra vált át. Ezzel a sokoldalú hangtechnikával olyan kiváló minőségű lesz a hangfelvétel, hogy nem kell külső mikrofonra költened..

2. Speciális funkciók

Bármilyen tartalmat is szeretnél készíteni, a G100-al biztosan megtalálod a legmegfelelőbb hangfelvételi módot. Az új Video Selfie Mode egy kitűnő példa erre. Ezzel a funkcióval Te magad és a háttér is tökéletesen fókuszban marad, és nem kell külön állítanod az élességet és a fókuszt.

A speciális videós effektek is egyszerűen elérhetők. Könnyen létrehozhatsz lassított vagy Time Lapse felvételeket. A telepített V-Log L és az utómunkálatok során alkalmazható LUT (Look Up Tables) funkció is számtalan lehetőséget biztosít a felhasználóknak.

Használd ki a Panasonic fantasztikus 4K Photo funkciójának lehetőségeit és örökítsd meg a megismételhetetlen pillanatokat. Készíts 30 fps felvételt, és válaszd ki belőle a keresett képkockát a tökéletes, akciódús pillanatról.

3. Az ergonómia és a funkcionalitás finom egyensúlya

A mindössze 422 g súlyú G100 könnyű és kompakt, hogy bárhol rögzíthesd történeteidet.

Állítsd be a kompozíciót a nagy felbontású képkeresővel, vagy használd a nagy felbontású 3 hüvelykes kijelzőt. Az érintőképernyős kijelzőt pedig kényelmesen forgathatod a kívánt szögbe, így nem csak a szelfi készítése egyszerű, de vlog felvételeket is készíthetsz.

A vloggerek igényeit szolgálja a Frame Maker funkció is, amivel ellenőrizheted, hogyan néz ki a felvétel a különböző képarányokkal. A REC Frame Indicator pedig feltűnő piros keretet jelenít meg, hogy láthasd, amikor felvétel készül.

Az új DMW-SHGR1 állványos markolattal még egyszerűbb tartani a fényképezőgépet vlog felvételek közben, és akár háromlábú állványként is használhatod. Ha USB-vel csatlakoztatod a fényképezőgépet, az állványos markolattal elindíthatod és leállíthatod a felvételt, kioldhatod a zárat és ki- vagy bekapcsolhatod az alvó üzemmódot.

4. Oszd meg történeteidet egyszerű csatlakoztathatósággal

A LUMIX G100 Bluetooth és Wi-Fi csatlakoztathatóságot is kínál, hogy egyszerűen megoszthasd a legjobb sztorikat.

Külön feltöltő gombbal elindíthatod a képek és videók adatátvitelét az okostelefonra és onnan azonnal meg is oszthatod a közösségi platformokra képeidet, videóidat.

A Bluetooth Low Energy (Bluetooth 4.2) folyamatos és minimális energiafogyasztású kapcsolatot nyújt a fényképezőgép és az okostelefon között. Használhatod okostelefonodat távirányítóként a fényképezőgép aktiválásához is. Sőt az okostelefonos távirányítással videofelvételt és fényképet is készíthet.