Új funkciók a Phase One IQ4 kamerákhoz

2020.03.09.

A Phase One bejelentette a fejlesztés alatt álló funkciók elérésére szolgáló Phase One Lab programot, ezen belül pedig a Dual Exposure+ funkciót, amely megnövelt dinamikaátfogást és jobb árnyékvisszaadást nyújt.

A Phase One Lab lehetőséget ad a Phase One fotósok számára, hogy exkluzív módon érhessék el az IQ4 kamerarendszer még fejlesztés alatt álló új funkcióit. Az egyre jobb és jobb képminőséget célzó fejlesztéseket így még a végleges megjelenés előtt kipróbálhatják a fotósok és visszajelzéseik révén részt vehetnek a végleges változat készre csiszolásában. A dinamikusan fejlődő Lab felület, példa nélküli lehetőséget ad a jövőbeli fejlesztési tervek és Phase One műszaki szakembereinek elérésére, és nyílt párbeszédet hoz létre a fotósokkal.

Kihasználva az IQ4 Infinity Platformban rejlő teljesítményt, az első funkció, amelyet elérhetővé tesznek a Phase One Lab-on a Dual Expsure +. A teljesen új képrögzítési folyamat, páratlan fejlődést ígér az IQ4 150MP kamerarendszernél a leképezhető dinamikatartományban, és az árnyékokban megbúvó részletek visszaadásában. A Dual Exposure + bekapcsolásával az IQ4 egy speciális üzemmódra vált, amelyben észrevétlenül rögzíti és integrálja a második expozíciót, több képrészletet nyújtva egyetlen képen.

Az IQ4 Infinity Platform legújabb frissítése 2020. március 3-tól érhető el az IQ4 150MP és IQ4 Achromatic kamerákhoz. A frissítés bejelentkezés után tölthető le a következő címen:

www.phaseone.com/update