A Canon előállt néhány újdonsággal. Éld át a pillanatot és rögzíts minden részletet a PowerShot Zoom-mal. A megismételhetetlen pillanatokhoz pedig használd a forradalmian új, professzionális Speedlite EL-1 vakut, rövid újratöltési idővel és megbízható működéssel.

Canon PowerShot ZOOM 

Kerülj közelebb ezzel a tenyérnyi, 12 megapixeles Full HD fényképezőgéppel.

A 12 megapixeles, Full HD kis géppel új lehetőség nyílnak! A 100 mm-t és 400 mm-t kínáló objektívvel, és digitálisan kiterjesztett 800 mm-rel büszkélkedő, teljesen automata PowerShot ideális a kültéri kalandokat kedvelő családoknak, a vadvilág szerelmeseinek valamint a hobbi madárfigyelőknek. A képstabilizálás és az USB-töltés révén tökéletes az emlékek azonnali rögzítésére, az eredmény pedig egyszerűen megosztható okostelefonon a Canon Camera Connect alkalmazásával.

Kerülj közelebb a családi kalandok során vagy a vadvilág megörökítésekor a zsebméretű PowerShottal. A két fókusztávolság 100 mm-es vagy 400 mm-es távolságot biztosít, míg a 2-szeres digitális konverter ezt tovább növeli 800 mm-re.

Egy 2,36 megapixeles keresőn keresztül nézve Full HD felvételt vagy 12 megapixeles állóképeket készíthetsz, mindezt nagyszerű eredmények mellett a 4 tengelyes optikai képstabilizátornak és a DIGIC 8 processzornak köszönhetően, ezáltal stabil tartás garantálva.

Kis méretének, USB-C töltésnek és a bőséges üzemidőnek köszönhetően ideális arra, hogy a zsebedben vagy a csuklódon tartva rögzítsd az eseményeket, amelyekről nem akarsz lemaradni.

A teljesen automata vezérlés révén a fényképezőgép lenyűgöző egyszerűséggel terjeszti ki a látókört. A világos elektronikus keresőn (EVF) keresztül mindent tisztán láthatsz, a menüben pedig módosíthatod az alapbeállításokat.

Oszd meg az élő nézetet a fényképezőgépről, és mentsd el az emlékeket a

Canon Camera Connect alkalmazással. Csatlakozz a Wi-Fi-hez, és lásd el képeidet helyadatokkal a Bluetooth®3 okostelefon-csatlakozáson keresztül.

Főbb jellemzői:
• Zsebméretű PowerShot, amivel mindig közel kerülhetsz
• Biztos és stabil kép. Mindig
• Egyedülálló hordozhatóság. Egyedülálló diszkréció
• Intuitív kezelés
• Csatlakozás és az élmények megosztása
____________________________________________________________________
 

Speedlite EL-1 vaku

Az EL-1 abszolút megbízhatóságot és káprázatos teljesítményt nyújt, valamint fejlett, vezeték nélküli kommunikációt és nagy teljesítményű, újratölthető akkumulátort kínál. A 0,1-0,9 mp-es újratöltési idő akár 170 teljes erősségű vakuvillanást jelent, valamint alacsonyabb teljesítményszinten gyors sorozatvillanások is választhatók.

Az EL-1 káprázatosan gyors sorozatfelvételi sebességéről és a sorozatfelvételek megbízhatóságáról egy nagy teljesítményű LP-EL akkumulátor gondoskodik. Egyetlen töltéstől akár 2345 villanást várhatsz el. A pontos akkumulátortöltésszint-jelzőnek köszönhetően mindig tudod, mikor töltsd újra vagy cseréld ki az energiaforrást.

Amikor nagy a nyomás, biztos lehetsz benne, hogy fog cserben hagyni. A 60 m-es kulcsszámot ugyanolyan szintű por- és vízállóság teszi hatékonyabbá, mint amilyet L-sorozatú objektíveink is biztosítanak. Az aktív hűtőrendszer pedig megakadályozza a túlmelegedést, így tovább fotózhatsz.

Világítsd meg fotó alanyodat a jelenet bármely pontjáról az EL-1 rádiós vagy optikai aktivátorral történő, vezeték nélküli vezérlésének köszönhetően. Használj több Speedlite vakut egyszerre (külön egységekként vagy csoportokként) az igazán kreatív megvilágításhoz.

A beépített, kétszínű, LED-es modellfénynek köszönhetően megtekintheted, hogy hol hat majd és milyen lesz az EL-1 vakuteljesítménye, és előnézeti képet kapsz az árnyékok helyéről is. A kézi vakuteljesítmény a teljes és az 1/8192-es erősség között állítható.

Főbb jellemzői: 
• Rövid töltési idők
• Töltöttség, amikor a legnagyobb szükséged van rá
• Egyenletes expozíció sorozatfelvételeknél
• A rugalmasság és a vezérlés élménye
• Légy kreatívabb a fényhasználat terén