Itt a Mavic Air 2

2020.04.29.

A DJI a Mavic Air 2-vel egy új szintre emelte a drón fogalmát. A kompakt formatervezés fejlett funkciókkal és továbbfejlesztett energiaellátással párosul. A különböző fényképező funkciókkal kiemelkedő minőségű képeket készíthetsz. Repülj okosan és biztonságosan a beépített APAS 3.0 Obstacle Avoidance akadály elkerülővel.

Rendkívül éles részletek:

½ inch-es képérzékelő
4K/60fps videofelvétel
48MP fényképek

Kreatív, kiváló minőségű légifelvételek erőfeszítés nélkül a 4K/60fps videónak köszönhetően. A D-Cinelike színprofil segít az utómunkálatokba. Valamint a HEVC(H.265) videokodek több képinformációt rögzít úgy, hogy közben kevesebb tárhelyet igényel. Az 1/2 hüvelykes CMOS-érzékelővel pedig a Mavic Air 2 lenyűgöző 48MP-es fényképeket készít.

Továbbfejlesztett HDR

Fénykép, videó és panoráma

A kiváló HDR videó titka a nagy teljesítményű Quad Bayer szenzor. Az új szenzorok a Quad Bayer elrendezés miatt képesek kvázi kettéválni, az egyik rövid expozícióval rögzít, a másik hosszúval. Így képesek valós időben HDR képek készítésére, amelyeknek következtében gyönyörű képet kapunk, kiemelkedő dinamika tartománnyal.

A Mavic Air 2 SmartPhoto funkcióval rendelkezik, amely a helyfelismerést, a HyperLight-ot és a HDR-t egyetlen üzemmódba integrálja az optimális eredmény elérése érdekében.  Az intelligens felismerés öt kategóriát támogat: naplemente, ég, fű, hó és fák. A felismerést követően automatikusan optimalizálja a paramétereket a különböző témák számára.

Filmes tartalom

8K Hyperlapse
Quick Shots

Az Air 2 támogatja a 8K Hyperlapse felvételeket, amelyek utómunkálatok nélkül is kitűnő minőségűek. A DJI Fly 5 különböző módot kínál a felvételek elkészítéséhez. (Free, Circle, Course, Lock, Waypoint)

Automatikusan készíthetsz videoklipeket a Quick Shots segítségével. A Mavic Air 2 képes a bonyolult légi útvonalak követésére. A Story sablonok segítségével pedig, zenét, effektusokat és szűrőket is hozzáadhatsz a felvételhez, amit ezt követően közvetlenül megoszthatsz a közösségi média felületein.

Hosszabb repülésidő

Max 34 perces repülési idő
Max 240 perces RC akkumulátor élettartam

A 34 perces üzemidővel kiemelkedő felvételek készíthetők. Valamint az Air 2 sport módban akár 68km/h sebességgel képes repülni. Az újonnan kialakított távirányító ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes fogást biztosít, továbbá 240 perces akkumulátor idővel büszkélkedhet.