Firmware-frissítés LUMIX S1R, S1H és S1 fényképezőgépekhez

2020.09.08.

Továbbfejlesztett funkciókat és még jobb használatot biztosító firmware-frissítést ad ki a Panasonic 2020 vége előtt a tükör nélküli, digitális LUMIX S1R, S1H és S1 fényképezőgépekhez.

Az új firmware lehetővé teszi az 5K videofelvételt az S1R fényképezőgépen, amely így még jobban kihasználhatja nagy felbontású képérzékelőjét. A LUMIX S5 élvonalbeli AF technológiája és teljesítménye elérhető lesz az S1R, S1H és S1 fényképezőgépeken is. A továbbfejlesztett AF kiemelkedően teljesít az emberi test és az emberi mozdulatok felismerésében. A szemen, arcon és testen túl még a fejet is külön ismeri fel valós időben a rendszer, hogy még pontosabb fókuszálást nyújtson.

A fényképezőgép akkor is követi a személyeket, ha gyorsan mozognak, hátat fordítanak, félre döntik a fejüket vagy eltávolodnak. Ugyanakkor a DFD technológiában elért előrelépésekkel az AFC is fejlődött, amely szintén lehetővé teszi, hogy a felhasználók követni tudják az apró vagy gyorsan mozgó alanyokat, és bármikor tűéles képen örökíthessék meg azokat. A felhasználók fotó és videó üzemmódban is élvezhetik a fejlesztések által nyújtott előnyöket.

A Panasonic gondoskodik róla, hogy a technológiai fejlesztések a firmware-frissítések segítségével ne csak az új, hanem a korábban kiadott termékeknél is elérhetők legyenek.