Nikon Z30 – A tartalomkészítő kamera

2022.07.06.

Legújabb bejelentésében a Nikon egy új, magasabb kategóriát képviselő fényképezőgépet mutatott be, melyet a videós tartalomgyártók szája íze szerint alkotott meg. A Nikon Z30 kis méretének köszönhetően könnyen használható. A tükör nélküli gép minden felhasználónak a kedvére lesz, aki szeretne túllépni egy okostelefon képességein, valamint szebb képi és hangvilágú videós blogokat szeretne létrehozni.

Nikon, Photography, Lens, Objektív, Fotó, VázNikon, Photography, Lens, Objektív, Fotó, Váz

Nikon, Photography, Lens, Objektív, Fotó, VázKiemelkedő tisztaságú, mélységélességű felvételeket készíthetsz a Z30-cal, legyen szó akár utazásról, unboxingról, receptről vagy gyakorlatilag bármiről. A pörgős, professzionális megjelenés garantált, ahogy a kristály tiszta hang is, így tehát a Z30 minden tartalomgyártó számára ajánlott.

 Nikon, Photography, Lens, Objektív, Fotó, VázA fényképezőgép DX-formátumú képérzékelője (amely jóval nagyobb egy okostelefon képérzékelőjénél) olyan éles, részletgazdag videókat készít, amilyeneket mobillal lehetetlen rögzíteni. A videókészítők akár 125 percet is rögzíthetnek egy menetben a hosszú felvételekhez 4K UHD (30p) minőség párosul, és felvétel közben is elérhető a folyamatos automatikus élességállítás. A Z30 az érzékelő teljes szélességét kihasználva lehetővé teszi a (kb.) 100%-os látómezőt. A hangminőség is kiemelkedő a fényképezőgép beépített sztereó mikrofonja vagy egy külső mikrofon jóvoltából.

Nikon, Photography, Lens, Objektív, Fotó, VázNikon, Photography, Lens, Objektív, Fotó, VázSoha nem volt még ilyen egyszerű figyelemfelkeltő tartalmat létrehozni egyenesen a fényképezőgépből, és a Z30-nak– és a Nikon NIKKOR Z objektívjeinek gyorsan bővülő termékcsaládjának köszönhetően semmi sem korlátozza a kreatív tartalomgyártókat. Az elforgatható érintőképernyős monitorral bármilyen szögből könnyedén fényképezhetsz, és a mély markolat stabil kézből történő fényképezést tesz lehetővé még akkor is, ha kartávolságban tartod a gépet. A tartalmak megjelenésének módosítása épp olyan egyszerű, mint az objektívek cseréje, a Z30 tele van olyan fejlett automatikus funkciókkal, amelyek megkönnyítik a kreatív vezérlést. Akár Bluetooth-al, Wi-Fi-n keresztül is tudod távoli vezérléssel használni a gépet, vagy a Nikon SnapBridge alkalmazás segítségével még képeket is tudsz küldeni az okoskészülékünkre.

  • Elektronikus rázkódáscsökkentés
  • Beépített sztereó vagy külső mikrofon csillapítási funkcióval állítható érzékenység.
  • Elforgatható érintőképernyős monitor önarckép móddal
  • Videó AF mód, Szem- és állatérzékelő AF
  • 11 kép/mp
  • Creative Picture Control (Kreatív Picture Control) beállítások: 20 beépített szűrő
  • Cserélhető objektívek: válassz a NIKKOR Z objektívek teljes kínálatából, vagy használd a Nikon D-SLR F-bajonettes objektíveket is a Nikon FTZ II bajonettadapterével.