A Phase One bejelentette az iXH 150MP kamerarendszert

2020.03.26.

A Phase One iXH 150MP egy nagyteljesítményű kamerarendszer, amely a legmagasabb minőségű reprodukciók készítésére terveztek. Egyetlen felvétellel képes digitalizálni A/0 méretű síkműtárgyakat 300ppi felbontásban, például térképeket, rajzokat, vagy festményeket. 

A hátulról megvilágított (BSI – Back Side Illumination) CMOS érzékelő hatalmas dinamika-tartománnyal (15 fényérték) rendelkezik, így a  téma minden részlete páratlan részletgazdagsággal és színhűséggel rögzíthető vele.

A Phase One által, kifejezetten reprográfiai célra tervezett 72 mm-es objektív az innovatív UltraRes technológia alkalmazásának köszönhetően minden nagyításnál tökéletes élességet ad a képszélekig. Ez az objektív a 150 megapixeles vagy annál nagyobb felbontású képérzékelők felbontás-igényét is képes maximálisan kiszolgálni.

Az iXH az Infinity Platformra épült, amely egy nagy teljesítményű kameravezérlő és képfeldolgozó technológia, közvetlenül a kamerában. Zökkenőmentesen és gyorsan kezeli a fájlokat, ezzel lehetővé teszi a folyamatos munkát a nagy volumenű kulturális örökség digitalizálási projektekben. A kamerába bekerültek a megbízható, nagy sávszélességű adatátviteli lehetőségek is, így már USB-C és 10G Ethernet portokon keresztül is csatlakoztathatjuk a számítógéphez.

Az iXH 150MP kamerarendszer a Capture One CH szoftverrel és a kiegészítőkkel együtt minden elemében hatékony munkafolyamatot alkot.

További információkért kérjük, látogassa meg weboldalunkat :

https://kulturalisoroksegdigitalizalas.hu/egyeb/phase-one-ixh-a-reprografia-uj-szintje/

https://www.phaseone.com/en/Cultural-Heritage