Itt az új Cambo WRS-HVSA adapter

2020.09.22.

A Cambo nemrégiben egy új kiegészítőt jelentett be a WRS palettához.

Az új WRS-HVSA adapter képes a Hasselblad 500-as széria optikáinak befogadására, hasonlóan, mint a WRS-HV adapter, de ez már képes az optikában található központi zárat és a digitális hátfalalt működtetni és szinkronizálni.

A WRS-HVSA adapter minden Cambo WRS-sorozatú modellel, beleértve a WRC és WDS szériát, valamint az új Phase One XT-vel is kompatibilis.

Azon felül, hogy az adapter képes kinyitni és elsütni a központi zárat, bármilyen más gyártó digitális hátfalával képes kapcsolatot teremteni, amelyik vakuszinkron csatlakozóval rendelkezik (ez az opció az új CFV II 50C modellre is vonatkozik). Természetesen, ha az új generációs digitális hátfalakat elektronikus zárral működtetnénk, ez az adapter zár szinkronizáció nélkül is használható.

Az adapter értékesítését már idén szeptemberben elkezdi a gyártó, körülbelül 965 EUR + ÁFA áron, amely magába foglalja a szinkronizációhoz szükséges kábeleket is.

Az adapteren felül egy szettet is bemutattak, ahol a WRC-400 vázzal kompatibilis fa markolatot Hasselblad csatlakozással.

https://www.cambo.com/en/wide-rs-series/wrs-digital-lenspanels/wrs-hvsa/