Rotációs kioldólappal ellátott 3 tengelyes stabilizátor Sony, Canon, Nikon, Panasonic, és Fujifilm DSLR kamerákhoz, Wi-Fi és kábeles irányítással.

Raktáron a világ egyik legjobban várt gimbalja, mely elképesztő árával, új funkcióival és könnyű kezelhetőségével már a belépő kategóriában komoly fegyvernek számít egy kezdő videós kezében is! Cserélhető grip-ek, gyors reakció, elképesztő pontosság, OLED érintőkijelző, Inception-mód, timelapse képességek egy kézben!

Magas színvonalú B-roll filmet akarsz fényképezni vágás nélkül? Vagy egy klassz átmenettel? Mondj nemet a kézremegésre! Érj el könnyedén sima kameramozgásokat. Az ergonomikusan tervezett markolatnak köszönhetően erőfeszítés nélkül tarthatod a kamerát.

– Rendkívüli gyorsaság
– Háromtengelyes motorzár
– Kényelmes tárolás
– Gyors összecsukhatóság
– OLED érintőképernyő
– Divatos, stílusos külső

Az alumíniumötvözetű ház ultrakönnyű, mindössze 1,078 kg, de teherbírása eléri a 2,2 kg-ot. Az egyszerű, összecsukható gyorskioldólap és a három tengelyes motorzár teszi a gimbalt könnyen hordozhatóvá.

Egy jó társ utazáshoz, vloghoz!

Működtetése még kezdők számára sem bonyolult! Számos művelet, mint pl. módválasztás, paraméter-beállítás elvégezhető a kijelzőn, de más speciális effektek is várnak arra, hogy felfedezd őket!

OLED érintőkijelző, egyszerű kezeléssel, így többé nincs szükséged a használati utasítás hosszas lapozgatására, vagy egyéb mobilalkalmazásokra.

1. Inception mó, 2. Time-lapse, 3. Vlog selfie, 4. Portré

A több funkció több szórakozást nyújt!

Az AK2000C számos speciális effektjével kezdheted el a videózást, mint pl. az inception mód, portréfotózás, szelfi mód, time lapse, egyszerűen, egy érintéssel!

A markolat mintája és színe testre szabható, amellyel egyedivé teheted az AK2000C-t!

Trendi és stílusos markolat. Amely egy exkluzív gimbalt alkot neked! Gyors válaszsebesség és exkluzív testre szabott élmény teszi igazán értékessé!

Vidd magaddal az AK2000C gimbalt bárhová!

A legmegfelelőbb választás kezdőknek és haladóknak! Megvásárlás