Ütőképes autofókusszal érkezik a Fujifilm X-A7

2019.09.14.
A Fujifilm bejelentette új, belépő APS-C kameráját. Az X-A7-ben új fejlesztésű 24 megapixeles szenzor található, amelyen az elődjénél jóval több, 425 darab fázisdetektoros AF-mező található.

Fujifilm X-A7A mindössze 320 grammos kamera gyors élességállítást és könnyű kezelhetőséget kínál, az újratervezett érintőképernyős felület pedig könnyebb használatot azoknak, akik gyorsan szeretnék elérni a felvételi beállításokat. A 3,5 colos képernyő egyébként nem csak fel- és lehajtható hanem teljesen ki is forgatható, így egyformán jól használható fotózáshoz, videózáshoz, szelfizéshez és vlogoláshoz is. A 4K felvétel 30p képismétléssel lehetséges minimális rolling shutter effektus mellett.
Fujifilm X-A7Az új Countdown Video módban könnyen készíthetünk előre megszabott hosszúságú, 15, 30 vagy 60 másodperces felvételeket, amelyeket aztán megoszthatunk a közösségi média csatornákon. A kamerához járó XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ kitobjektív nem csak kicsi és könnyű, de képstabilizátor is található benne, így a kamera kevés fényben is hatékonyan használható. Az X-A7 nem csak vezeték nélküli módon, hanem vezetékkel is összekapcsolható az okostelefonokkal és tabletekkel, így nagy mennyiségű adat is hatékonyan vihető át, ezen felül természetesen mobilos távvezérlésre is lehetőség van az ingyenes FUJIFILM Camera Remote app segítségével. Az X-A7 négyféle színben lesz elérhető.
Fujifilm X-A7

Fujifilm X-A7