Tippek az otthoni fotózához MIOPS-szal!

2020.04.23.

Bár a MIOPS elsősorban hasznos kütyüket készít kreatív szabadtéri fotózáshoz, kialakításuknak köszönhetően a beltéri fényképezéshez is könnyedén használhatók. Ezekben a különleges napokban, amikor a legtöbb időt otthon töltjük, ilyenkor sem maradhat el a jobbnál jobb képek készítése.

5 alapvető tippet gyűjtöttünk össze arról, hogy miként tudjátok használni a MIOPS termékeit, amikor bent vagytok a lakásban.

1. Rögzítsd a pillanatot, amikor az étel a levegőben van – MIOPS Smart + segítségével

A lézeres mód a lézernyaláb észlelésére és a fényképezőgép vagy a vaku kiváltására szolgál, ha a sugár „megszakad”. A MIOPS Smart + készülékkel kiváló ételfotókat készíthetsz, otthoni viszonyok között. Egy olyan perspektívából közelítheted meg az ételeket, mint korábban még soha. A legegyszerűbb az egészben, hogy a konyhában elkészíthetek a profi ételfotókat!
Csak állítsd be a lézert a Smart + másik oldaláról. Amikor az étel átlép a lézer és a fényképezőgép között, a Smart + Trigger rögízti a képet és elkapja a pillanatot, ahogy az étel a levegőben van!

2. Helyezd a DSLR-t az ablakodba

Ha otthon tartózkodsz, akkor feldobhatod a napodat azzal, ha a DSLR-t a nappalid ablakába helyezed és onnan figyeled, mi folyik odakint az utcán. Sőt, a MIOPS Capsule360 használatával elképesztő utcai vagy városi Timelapse felvételeket rögzíthetsz úgy, hogy az otthoni kényelemben figyelsz, és csak hagyod, hogy a Capsule360 elvégezze a munkáját, amíg te épp a kedvenc TV-műsorodat vagy sorozatodat nézed.

3. Használd ki az esős napok előnyeit

A villámfotózás otthon a legjobb dolog, ugyanis garantált, hogy senki sem fog megázni fotózás közben. Ha bentről figyeled a vihart, gyönyörű villámfotókat készíthetsz a Smart + segítségével.
Tehát ha otthon maradsz, egyszerűen irányítsd a MIOPS Smart + készüléket az erkélyről, ablakodból, kapcsold át villám módba és várd, hogy a látványos fotók elkészüljenek.

4. Pörgesd meg a tárgyaidat! 

A MIOPS tárgyforgató használatával folytathatod a munkát anélkül, hogy a stúdióban lennél.
Csak válaszd ki a tárgyforgató üzemmódot a Capsule360 okostelefon alkalmazásból, és automatizáld a készítendő fényképek gyakoriságát. A forgótányér a kívánt szögben fog forogni, és elindítja a fotózást, hogy elkészíthesd a kedvenc otthoni dekorációdnak a 360 fokos fényképeit!

5. MIOPS Splash a tökéletes vízcsepp-fotókhoz! 

Ha otthon kétségbeesetten próbálsz olyan technikát kitalálni ami egyszerű és otthoni is könnyedén elvégezhető, akkor azt javasoljuk, hogy örökítsd meg a MIOPS Splash segítéségével a harmatos vízcseppeket.
Hangulatos és szórakoztató képek, amelyet bármely fotós otthon is könnyedén elkészíthet. Elképesztő, hogy vízcseppekkel milyen harmonikus fotókat rögzíthetünk.
Ha vízcseppet csepegtetsz egy pohárba vagy egy tálra, olyan fényképeket készíthetsz, amikor a csepp épp eléri a felületet és szinte hallani ahogy csöppen az a kis vízcsepp. (Használj makró-objektívet, amellyel sokkal részletgazdagabb képeket rögzíthetsz!)