Elérhetővé vált a Profoto Camera Androidos, még egyenlőre BETA verziója.

Amióta kiadták a Profoto Camera alkalmazás első verzióját iOS rendszerhez, azonnal jöttek a kérdések arról, hogy mikorra várható a Profoto Camera alkalmazás Android rendszerhez?! És most végre eljött az idő, megjelent a BETA kiadás! Ez a BETA app nem csak egy sima Android-verzió, hanem további és egyedi funkciókkal rendelkezik az AirX Smart-TTL segítségével.

Az AirX technológiával professzionális képeket készíthetsz a Profoto Flashtube segítségével.

A Profoto Camera Android BETA alkalmazás kompatibilis a Profoto A10, B10, B10 Plus, C1 és C1 Plus vakuival.

A BETA applikáció kompatibilis az alábbi Samsung telefonokkal is: Samsung Galaxy S8, S9, S10 és S20 sorozat.

A cél az, hogy a fotósok, még csodálatosabb képeket készíthessenek a kiegészítőkkel. Ezért mindig nagyon fontos a Profoto számára a fotósok visszajelzése és személyes tapasztalataik.

Ha szeretnéd tesztelni a Profoto Camera Android BETA alkalmazást akkor ITT letöltheted.

Smart mode 

Intelligens mód: automatikus expozícióval fotózhatsz. Testreszabható, a kreatív vezérlők segítségével könnyedén szabályozhatod, hogy semleges vagy drámai legyen a hatás.

Pro mode

Teljesen manuálisan kontrollálhatsz minden funkciót, például a vaku teljesítményét, a színhőmérsékletet és a kamera beállításait is. Támogatja egyszerre több vaku egyidejű használatát is.

Speciális funkciók

A Profotonál fő prioritásként kezelik a felhasználói visszajelzéseket. Ilyen visszajelzések és kérések voltak pl.: RAW formátumban lehessen fényképezni, jelenítse meg a rácsot, képeket különböző képarányokban lehessen készíteni, használjon kreatív szűrőket és így tovább. Most már csak a Te fantáziád szabhat határt.