Ebben a szellemben gondolkodik a Nanlite is, így most néhány – eddig  is – népszerű termékekét továbbfejlesztette, a mi és legfőképpen a felhasználók örömére!

Elsőként a legkisebb, professzionális fixtúrát tárgyaljuk, hiszen a Forza 60 is „áldozata” a fejlesztésnek! Bővült az effektpark, az eddigi 6 helyett immár 11 féléből válaszhatunk, a megszokott vezérlési protokollok mellett bekerült a Bluetooth és a DMX is. Új kezelőszerv is rendelkezésünkre áll, most már a MODE gombbal választhatunk az üzemmódok között. A legfontosabb persze a fényerő, ebben is sikerült túlszárnyalni az elődöt, 3139 lux-ról, 3,420lux-ra ugrottunk, ami az új reflektorral még jobb hatásfokkal használható ki!

Ha már a kicsi Forza megújul, miért ne tennék meg a nagyobb testvéreivel is? Így bekerült a kalapba a 300-as és az 500-as is és milyen jól döntöttek!

Új típusú, egyoldalas rögzítést kaptak, mely könnyebbé teszi a pozícionálást, korszerűbb hűtése jobban alkalmazkodik a feladatokhoz és itt is 11 effekt került beépítésre. Mostantól egy darab V-mount akkumulátorról is működnek, igaz kisebb fényerővel, valamint megkapta az FS-szériánál szeretett ernyő-rögzítést is. Hosszabb tápkábele és az újragondolt tápegység is a kényelmünket szolgálja.

A következő delikvens a Pavotube C-szériája (6/15/30), ami kiválóan helyezkedik el  termékporfólióban, hiszen olcsóbb megoldás, mint az X-verzió, ugyan kevesebb szolgáltatással, de ugyanolyan szaturált színekkel és praktikus effektekkel rendelkezik. A modernizáció utolérte tehát őket is, mostantól USB-C töltési lehetőséggel (PD3.0), új effektekkel, jobb és homogénebb fénnyel áll a kreativitásunk szolgálatába!