Lelkes önkéntesek, új otthonok vércsecsaládok számára, és megannyi gyönyörű természetfotó

2019.06.28.

Lelkes természetbarátok gyűltek össze a Hortobágyi Nemzeti Parkban, ahol a tűző nap ellenére is energiát nem spórolva vércse odúkat épített, majd helyezett ki a csapat. Délután egy fotós workshopon pusztai természetfotókat készítettek a résztvevők, és kipróbálták a Varázslatos Magyarország profi fotós felszereléseit.

Köszönjük a csapatnak, hogy otthont teremtettek több madárcsaládnak, a Hortobágyi Nemzeti Parknak a lehetőséget, valamint az Öko-Terméknek a komposztálható poharakat, tányérokat és evőeszközöket (https://www.okotermek.hu), a Lenergy Magyarországnak az akció költségeit (http://lenergy.hu), a Karnevál Filmnek a videót (https://karnevalfilm.hu) és a Cluster Medianak a szerveztést (https://clustermedia.hu)!

A délelőttöt aktív munkával töltjük, a kiadós ebéd után pedig egy természetvédelmi szakember és fotós olyan helyekre kalauzol titeket, ahová kísérő nélkül nem juthatnátok el, és olyan szakmai tudással vértez fel, amellyel valóban varázslatos természetfotókat készíthettek megismételhetetlen természeti jelenségekről vagy az állatok rejtett világáról. Ezekkel a képekkel pedig jó eséllyel indulhattok a VM versenyen is.

Akár hulladékból is lehet odukat építeni, mellyel közelebb hozhatjuk magunkhoz a természetet.

Szilágyi Attila, NHP, Természetvédelmi őr

A természetvédelmi akcióink időpontjairól, részleteiről bővebben a Varázslatos Magyarország Facebook oldalán olvashattok.
Képek a Varázslatos Magyarország Facebook oldalán.

Az aktuális eseményekről a Varázslatos Magyarország hírportálján a https://vm-magazin.hu/jelentkezes oldalon a Facebook oldalunkon találsz friss információkat.