Ismerd meg az új Samyang AF 35mm F1.8 FE objektívet!

2020.11.10.

Kompakt méretű, könnyű és világos F1.8-as rekesszel ez a legújabb tag a szeretett Tiny sorozatú objektívek családjában. Mobilitást és kényelmet biztosít különböző témák fényképezéséhez, mint pl.: a mindennapi pillanatok (bel- és kültéren), ​​ételfotózás, street fotózás, tájkép fotózás stb.

Könnyen és gyorsan megörökíthetsz minden fontos pillanatot! 

Az új AF 35mm F1.8 FE objektívet kifejezetten 3 fő célcsoportnak tervezték: street-fotósoknak, vloggerek és Instagrammereknek, akik kiváló minőségű, kompakt objektívet keresnek az éles és minőségi képek érdekében.

A mindössze 210 grammos kis objektív könnyen elfér a táskádban, és a felszereléseid között.

Kicsi a bors de erős. Mindamellett, hogy könnyen hordozható, nagy felbontású képet ad!

Fotózáshoz és videós tartalmak készítéséhez egyaránt kiváló kis objektív.

Az elődjeivel összehasonlítva jól látható, hogy bár hasonlóan néznek ki az objektívek, legszembetűnőbb vizuális különbséget az egyedi kapcsoló adja, amely egy kicsit megnyújtja az objektívet.

Ha pedig már az egyedi kapcsolóról beszélünk, akkor ez a Sony tükör nélküli kamerák számára a 2. olyan Samyang obi (az 1. a 75mm f/1.8 FE volt), amely beépítette ezt a funkciót.

Széles látószöggel, élesen örökíti meg az adott témát. A könnyed hordozhatóság és a képminőség tökéletesen garantálja az összhangot. A széles rekesz pedig több fényt enged be, és ezáltal éles, nagy felbontású lesz az eredményünk.

A gyönyörű bokeh-t a 9 kör alakú lamellának köszönhetjük:

Street fotósoknak

Fotó: Reinold Aryee

Néhány gördeszkás felvétellel tesztelte Reinold Aryee az autofókuszt. Sorozatfelvétel módban történő fényképezéssel pedig megfigyelte, hogy az autofókusz milyen jól követi a mozgó témát, jelen esetbe a gördeszkást. Ebben a tesztben főként a kompozícióra összpontosított. Ami megdöbbentő, hogy a GIF minden képkockáját gyorsan elkapta. A gördeszkás minden mozdulata éles az egyes képkockákban. A autofókusz érezhetően magabiztosan teljesített mozgó témában is. A gyors autofókusz mellett az objektív rendkívül csendes, és a Samyang Linear STM (Stepping Motor) technológiája által filmezéshez is kiváló.

Fotó: Reinold Aryee

A 35 mm-es gyújtótávolság egy nagyon sokoldalú gyújtótávolság a különböző témák rögzítéséhez. Az egyedi kapcsolóval felszerelve a fényképezés és a kezelés sokkal egyszerűbbé válik. Könnyen kiválaszthatod a különféle funkciókat, például a Rekesz-vezérlés módot. További bővített funkciók a jövőbeli firmware-frissítésekkel fognak kiegészülni.
Az autofókusz nem csak pontos és gyors hanem rendkívül csendes és kifinomult. Az újonnan kifejlesztett Linear STM (Stepping Motor) révén az objektív pedig precízebben vezérelhető, kiváló képminőséget biztosítva a fényképeknek és videóknak.

Az új AF 35 mm F1.8 FE-t, 4 ponton időjárásálló tömítés védi. Véd a portól, esőtől, csapadéktól, így precízen teljesít a szélsőséges körülmények között is.

Vloggereknek

Instagrammereknek

Fotó: Petr Klapper

Győződj meg a teljesítményről!

PRÓBÁLD KI az AF 35mm F1.8 FE virtuális Samyang Obejktív Szimulátort!