Laci már 2012 óta van jelen a fotózásban, mondhatni a fotózás rabja. Ritkán telik el hét, hogy ne hódolna a szenvedélyének. Először 2017-ben kísérletezett igazán csillagfotózással, és ez azonnali szerelemnek bizonyult. Az elmúlt hónapokban és években egyre több tapasztalatot szerzett és folyamatosan bővítette tudását. Megtalálta a kapcsolatot a természet és a technológia dimenziói között. 

Bella László | Light Hunters – Sony 24 f1.4 GM vs Samyang 24mm f1.8 AF

Lehetőség szerint szereti a természetben tölteni idejét, gyakran szervez túrákat, kalandozik világszerte. Blogjában rövid történeteket olvashattok a legizgalmasabb kalandjairól, sőt összefoglalókat is találhattok a közelgő workshop-okról.

3 hét múlva a Dolomitokban lesz egy workshopja, igaz ez már betelt, de a szeptemberire még van néhány szabad hely! Le ne maradjatok róla! 🙂

A legközelebbi workshop a Dolomitokban – 2021. Szeptember 2-5-!

” Vadászunk a varázslatos fényekre és a legkülönlegesebb pillanatokra. Célunk, hogy mindent megosszunk Veled és Te is átélhesd.”  

Legfőbb szakmai sikerei

Magyarország 365 fotópályázat 2020: 1.helyezett (Épített és tárgyi örökség kategóriában)

Natgeo Magazin 2021 február címlapfotó

Csillag-Képek 2020 – Országos Asztofotó kiállítás (zsűri által választott legjobb 3 kép egyike)

Nikon országos fotópályázat 2017 – különdíj a Csend kategóriában

Legújabb videójában Laci összehasonlítja a Samyang 24mm f1.8 AF objektívet a Sony 24mm f1.4 GM objektívvel. A GM híres éjszakai teljesítményéről és tökéletes optikai kialakításáról, azonban a Samyang személyében méltó kihívóra talált.

” Táj- és asztrofotósként több, mint kíváncsi voltam, hogy állításuk valós-e. Lássuk és megtudjuk együtt 😉 ” 

Nézzétek meg a teszt videót az objektívekről: