TÚRAMARATON 2022 – Túrázz a borsodi gyerekekért!

2022.09.29.

Az InDaHouse-ba járó 230 borsodi gyerek teljesen más körülmények között él, mint az InDaHouse önkéntesei vagy támogatói, de mégis vannak közös örömforrásaik. Például szeretnek a szabadban lenni, felfedezni az erdő szépségeit, fára mászni vagy túrázni.

Azt remélik, hogy találnak több olyan csapatot is, akik szívesen túráznak az InDaHouse-os gyerekekért, és együtt gyűjtenek arra, hogy egész évben tanítani lehessen őket.

A jelentkező csapatoknak ki kell tűzni egy célösszeget a gyűjtésükhöz, amiben az alábbiak nyújtanak támpontot:

  • 25 000 Ft egy gyerek napközis tábora
  • 37 500 Ft egy gyerek fejlesztésének teljes havi költsége
  • 63 000 Ft egy hétvége benzinköltsége
  • 250 000 Ft egy napközis tábor költsége (10 gyereknek)
  • 450 000 Ft egy gyerek fejlesztésének teljes éves költsége (oktatással, táborral)

Ha szeretnél részt venni a gyűjtésben, akkor jelentkezz az „Én is szeretnék gyűjteni” gomb megnyomásával. Regisztráció után meg tudod adni a csapatod adatait, a vállalt összeget, és a leírást, hogy miért fontos neked ez az ügy. A jelentkezés jóváhagyásáról és a kampányoldalad létrehozásáról e-mailben értesítenek.

Ezután nincs más dolgod, mint október 8-án a csapatoddal teljesíteni egy túraszakaszt bárhol az országban és eljuttatni a gyűjtésed hírét az ismerőseidhez (ezt megteheted egy Facebook posztban, személyes üzenetben, vagy bármilyen más módon). Így kérheted meg őket, hogy adakozzanak az InDaHouse számára, lehetővé téve ezzel 230 borsodi gyerek fejlesztését.

Facebook esemény: TÚRAMARATON 2022

Az InDaHouse Hungary missziója

Az InDaHouse Hungary célja, hogy az encsi kistérségben élő, kiskorú, hátrányos helyzetű gyerekek önmegvalósító, felelős, a saját sorsukat irányító, mobilitásra képes felnőtté váljanak, akik szülőként be tudják építeni a tőlük kapott támogatást a gyerekeik nevelésébe. Ennek érdekében önkéntesek által megvalósított egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat tartanak, és mentor programot működtetnek. A közreműködő önkénteseknek szakmai hátteret biztosítanak.

Bővebben…