Szabó Irma képe nyert a júliusi WildArt Photographer of the Year fotópályázaton!

2022.09.27.

A 2022-ben másodszor induló WildArt Photographer of the Year (WAPOTY) természetfotós-pályázaton júliusban, az “Ember és természet” témában Szabó Irma képe lett az abszolút győztes. Emellett további képek kerültek be a TOP 100-ba, illetve a highly commended kategóriába.

Ez a pályázat a legtöbb nemzetközi versennyel ellentétben 10 hónapig tart, és minden hónapban egy-egy megnevezett témára lehet beküldeni képeket, majd a zsűri a TOP 100 kihirdetése után állapítja meg a helyezéseket. Kifejezetten művészi fotókat várnak, ahogy a verseny neve is mutatja. Mindenki számára nyitott, profik és amatőrök egyaránt indulhatnak rajta.

A júliusra meghirdetett pályázat a Human Nature elnevezést kapta, azaz “Ember és természet” témában lehetett képeket beküldeni. Ebben a hónapban a fotósoknak képeiken keresztül az ember és természet kapcsolatát kellett bemutatniuk, legyen az akár szívet melengető vagy éppenséggel felkavaró.

Szabó Irma – Pelicans Under the Bridge abszolút győztes képe

Highly commended és commended képek:

További TOP 100 eredmények:

Az összes TOP100 képet itt megtekinthetitek: HUMAN NATURE – TOP 100, a többi helyezettet pedig itt: HUMAN NATURE – Winners