Nanlite LitoLite 5C

2020.10.13.

Bemutatjuk a Nanlite LitoLite teljesen új zsebméretű kis csodáját. Itt az 5C! A nagy teljesítmény nem mindig igényel NAGY méretet! A legújabb Nanlite LitoLite 5C kis lámpájával új lehetőségek állnak rendelkezésedre! Használhatod önálló fényforrásként vagy kiegészíted vele a meglévő világítástechnikai- és stúdiófelszerelésedet. Az 5C elképesztően sokoldalú, egyszerűen használható és könnyen hordozható, akkumulátoros és nem mellesleg mágnesesen rögzíthető is.

A PavoTube 6C-hez hasonlóan a LitoLite 5C nem csak egy jó minőségű fényforrás, változtatható színhőmérsékletű fehér fénnyel, hanem bármilyen színt és egy jó adag fényeffektet is ad – mindezt zsebméretben.

Tapasztalt profiknak vagy akár kezdő fotósoknak is egyszerű kezelhetőséget biztosít. A Nanlite lámpáival a fény használata mindig szórakoztató és élményszerű. Az egyszerű világítási megoldások, rendkívül kreatív látvánnyal párosulnak.
A PavoTube II 6C fénycsőhöz hasonlóan az 5C olyan fényforrás, melyet nem kell külön táskában vagy tokban szállítani, hanem egyszerűen a fotós táskádban vagy a kabát zsebedben is elfér.
Mint tudjuk, kreatív világítás nem csak stúdióban lehetséges, hanem egészen tág értelemben vehető a helyszín, mert lehet akár egy nehezen megközelíthető magas ponton, vagy egy olyan helyen, ahova bringával megyünk. A lényeg, hogy számottevően nem növeli a fotós felszerelésünk méretét egy ilyen eszköz. Jelenléte viszont a lehetőségeinket nagyon is kitágítja.

A LitoLite 5C fehér üzemmódban is remek CRI értéket produkál, ugyanis átlagos CRI-értéke 95 és a TLCI 97. A fehér fény színhőmérséklete 2700 K és 7500 K között állítható. Fényereje rendkívül kiemelkedő. A legfényesebb zsebben elférő világítás a piacon a kiemelkedő 2351 lux / 0,5 méteres megvilágításon (581 lux / 1 méter).

A fényerő természetesen állítható. Az egyes fényparaméterek közötti változtatásra és az állításra a kezelőpanel gombjai szolgálnak. Az adatok a kisméretű, de jól látható OLED képernyőn jelennek meg, a gombok mellett egy USB-C aljzat található, ezen keresztül lehetséges a beépített 2400 mAh-s akkumulátor töltése is. Teljes töltéssel a beépített akkumulátor akár 90 percen át, 100%-os intenzív használatot is kibír, akár egy másfél órás fotózást is. Majd használat után az USB-C aljzatnak köszönhetően szinte tetszőleges forrásból újratölthetjük eszközünket.

A LitoLite 5C túlmutat azon, amire más zsebméretű lámpák képesek. A PavoTube II 6C-hez hasonlóan a LitoLite 15C-be épített 15 effekt lehetővé teszi többek között pl.: vakuvillanás, villámlás, vihar, tűz pulzálás, kiégő villanykörte fényhatásokat, vagy akár a rendőrautó fényhídjának kék-vörös váltakozó fényének imitálását is! Ezek a funkciók, valamint az új effekt firmware-je teszi az 5C-t, a piacon lévő legintelligensebb „zseblámpává”!

Főbb jellemzők:

– LED teljesítmény: 7W
– Fényerőszabályozás: 0-100% (folyamatos)
– OLED kijelző
– CRI átlagosan 95
– TLCI átlagos 97
– Színhőmérséklet: 2700 K – 7500 K
– 36 000 szín
– 15 testreszabható effekt
– Méret: 108 x 22 x 60 mm
– Súly: 138 gramm
– 2351 lux @ 0,5 méteren
– 581 lux @ 1 méteren
– Akku: 3,7V / 2400mAh beépített akkumulátor
– 1/4” (20) menet
– USB-C
– USB-C-től A-ig a dobozban
– Beépített mágnesek

– Bluetooth (alkalmazás szükséges)