Instax mini Evo

A korábbi hibrid SQ10, SQ20, illetve az Instax mini LiPlay hibrid modellek termékcsaládja most újabb modellel bővül, hiszen megjelent az Instax mini EVO! Az új kamera önmagában is szemet gyönyörködtető, de ezen túl ötvözi magában az Instax fényképezés izgalmát, valamint a digitális fotózás adta képtárolási, megosztási és nyomtatási kényelmet és előnyöket.

A mini EVO egyik legfőbb tulajdonsága, hogy számos lehetőséget ad az egyediség és az önkifejezés kibontakoztatására. A mini Evo egyedülállóan tíz integrált objektív üzemmódot és tíz filmhatású szűrő opciót kínál, így összesen 100 féle variációban ad lehetőséget az egyedi képek elkészítésére.

instax,mini,evo,photgraphy,filphotography,fujifilm instax,film,print,fotónyomtatásA géphez továbbá társul majd egy alkalmazás is, amely távoli fényképezési képességet és a képtárolási opciót is tartalmazza a még sokoldalúbb felhasználás érdekében. A „Direct Print” funkció lehetővé teszi, hogy a kamerát nyomtatóként használjuk, az „Átvitt képek” funkció segítségével pedig bármilyen fényképet kinyomtathatunk az okostelefonunk fényképezőgépének galériájából.  Az instax mini instant filmmel párosítva a mini Evo az eddigi legjobb minőségű, 600 dpi-s instax instant nyomatokat készíti el közvetlenül a fényképezőgépről kinyomtatva.

A mini Evo bevezetésével párhuzamosan kerül forgalomba az új instax mini Stone Gray instant film, amely új kontrasztot jelent a hagyományos fehér szegélyű megjelenéshez képest. A stílusos szürke szegély szemet gyönyörködtető kontrasztot nyújt az élénk nyomtatott képekkel szemben. Az Instax mini Stone Gray instant film 10 expozíciót tartalmazó csomagban lesz kapható.instax,mini,evo,photgraphy,filphotography,fujifilm instax,film,print,fotónyomtatás

A mini Evo fényképezőgép hátoldalán egy 3 hüvelykes LCD-képernyő is található, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a képek kiválasztását, a képkockák hozzáadását, a szerkesztést, a nyomtatást és a képbeállítások módosítását, és amelyet egy beépített lítiumion akkumulátor támogat, amely akár 100 felvétel elkészítéséhez is képes. A Micro SD-kártya foglalat biztosítja, hogy a képek tárolására bőven legyen hely a későbbi élvezetekhez, míg a szelfitükör segít a felhasználóknak abban, hogy minden alkalommal tökéletes szelfit készítsenek.

instax,mini,evo,photgraphy,filphotography,fujifilm instax,film,print,fotónyomtatás

Toshi Ida, a FUJIFILM Europe elnökének elmondása szerint „Az instax mini Evo egyedülálló és csúcskategóriás kiegészítője az instax családnak. Ezt a hibrid fényképezőgépet és nyomtatót úgy terveztük, hogy a fotósok rugalmasan válthassanak az analóg és a digitális élmény között, így kiválaszthatják az azonnal nyomtatandó, a megosztandó, és a későbbi hozzáférés érdekében tárolható képeket. A mini Evo 100 képrögzítési módot és az eddigi legjobb instax instant nyomtatási minőséget kínálja, mindezt időtlen, klasszikus dizájnban, így a mini Evo egyedülálló társ az élet mérföldköveinek azonnali megörökítéséhez és megosztásához”.

A kamera és a film forgalmazásának várható kezdete 2022. február 1.