A Nikon eddigi legprofibb gépe lesz a Nikon Z9! Tudj meg mindent!

2021.10.22.

A Nikon Z9 az utóbbi évek legjobban várt fényképezőgépe! Te is már nagyon kíváncsi vagy a Nikon új zászlóshajójára? 

Regisztrálj az alábbi linken, hogy a leghamarabb minden infót megkapj a gép elérhetőségéről: https://www.tripont.hu/termek/nikon-z9-vaz

Full Frame, 8K videófelvételre képes, profi tükör nélkül gép!

A Z9-el fogja megmutatni a Nikon, hogy mire képes igazán egy általuk gyártott tükör nélküli gép. A Nikon hatalmas tapasztalattal rendelkezik a fényképezőgépek gyártása terén, és a legújabb csúcsgépük minden bizonnyal teljesíteni fogja a legprofibb fotósok elvárásait is.

Kimondhatjuk, hogy az egyik legergonómikusabb fényképezőgép lesz a Nikon Z9, köszönhetően a profi vázakra jellemző beépített markolatnak, és a vadiúj, kétfelé hajtható kijelzőnek. Immáron fekvő és portré állásban is lehajthatjuk a kijelzőt a lehető legjobb betekintési szög érdekében. Az eddigi képek és videók alapján egy vastag, nagyon strapabíró mechanikát építettek a kijelző mozgatásához.

A Nikon Z9 a vadonban is meg fogja állni a helyét, hiszen teljeskörű időjárásállóságot, és nagyon gyors sorozatfelvételi sebességet fog kapni, köszönhetően az új fejlesztésű stacked szenzornak.

Amennyiben szeretnéd Magyarországon az elsők között kezedben fogni a Nikon Z9-et, vedd fel a Triponttal a kapcsolatot, hiszen Nikon Pro partnerként ebben a legjobb segítségedre lesznek!

Értesülj tőlük azonnal a termék hivatalos bejelentéséről, tudd meg mikortól rendelhető elő, és fogd kezedben a gépet elsőként náluk!

Regisztrálj az alábbi linken, hogy a leghamarabb minden infót megkapj a gép elérhetőségéről: https://www.tripont.hu/termek/nikon-z9-vaz