A nevem M.Zuiko Digital ED 90mm f/3.5 Macro IS PRO

2023.02.09.

Egy új Micro Four Thirds System szabványú objektív vagyok, és akár 2-szeres nagyítással is rendelkezem. Szeretnél velem megismerkedni?

Az OM System objektívek valaha volt legnagyobb nagyítását, IP53-as időjárásállóságot, akár 7 fokozatú zársebesség-kompenzációt és gyors automatikus élességállítást kínálok. A 2x MC-20 telekonverterrel párosítva pedig 4x nagyítást is lehetővé teszek.

Hogy kiknek terveztek?

Terepre való makróobjektív vagyok ami egyaránt tökéletes a tapasztalt profik és a makrófotózás iránt érdeklődők számára egyaránt. Egy első osztályú objektív, melyet az OM SYSTEM a hihetetlen makrófotós élmények elérésére alkotott meg.

Szeretnél rólam többet megtudni?

Az M.Zuiko Digital ED 90mm f/3.5 Macro IS PRO egy MFT szabványú fix objektív, mely akár 2x nagyításra is képes – mely nagyobb, mint bármely objektíven, amit valaha is készítettek. Ez a nagyítás ráadásul tovább növelhető akár 4x–re is a külön kapható MC-20 2x telekonverter használatával – így egy szabad szemmel szinte láthatatlan világot örökíthetünk meg.

Beépített képstabilizátor-rendszerrel rendelkezik. Ha kompatibilis vázzal együtt használjuk, az 5-tengelyes Sync-IS rendszer előnyeit is élvezhetjük, mely akár 7 lépésnyi zársebesség-kompenzációt is jelenthet.

Az M.Zuiko Digital ED 90mm f/3.5 Macro IS PRO ideális telefotó-objektív a gondtalan kültéri fotózáshoz, a természettől a tájképeken át a makrofotókig, IP53 por- és cseppállóság mellett -10°C hőmérsékletig fagyálló kivitelben készült. A mindössze 453 gramm tömegű objektív kompakt és könnyű kivitele bármilyen környezetben sokoldalú és gondtalan használatot tesz lehetővé.

FŐBB JELLEMZŐIM

·   Nagy felbontású makróobjektív
·   Kivételes nagyítási képesség – akár 4x (ekvivalens) nagyítás, amennyiben az MC-20 2x telekonverterrel használjuk
·   Autofókusz határok nélkül – nagysebességű, nagypontosságú AF
·   Nagyteljesítményű, 5-tengelyes képstabilizátor
·   A másodperc töredéke alatt kész a makrófotózásra
·   IP53 por és cseppálló kivitel
·   Fagyálló -10°C hőmérsékletig
·   Fluorin bevonat
·   Tömeg: 453 g

Márciustól vásárolható: M.Zuiko Digital ED 90mm f/3.5 Macro IS PRO